ANDREAS WELiNDER

Om oss!

Husse och Sherlock 

 

 

 

Jag Andreas

är en småländsk mångsysslande kantor med delvis skånska rötter och med diverse fritidsintressen.

Främst är det ändå mat, måleri och musik som fyller min tid och så naturligtvis en hel del korta och långa promenader tillsammans med Sherlock som håller husse i trim. Han börjar ju bli lite äldre och rundorna kanske inte blir lika långa och många som tidigare.

Nu när sommaren är här blir det rundor i skog och mark. Vi hoppas dock att vi slipper för mycket regn på den kala skallen. (Gäller endast husse) Vi försöker att hålla oss ute så mycket vi kan och hinner.

Jag Sherlock

är en elvaårig Schnauzer som älskar att vara ute i alla väder. Inga rundor är för långa och inga hinder är för höga. Det bästa när husse kopplar loss mig och friheten erbjuds. Här på nya stället jagar jag alla förbipasserande. Bilar, cyklande och gående. Det gäller att lägga sig strategiskt i trädgården så man har koll på alla vägar samtidigt och kan välja det lämpligaste "bytet" när de kommer. Jag tar det som träning, husse börjar bli gammal och orkar inte som förr. På detta sättet får jag min nödvändiga motion i alla fall.

På nätterna sover jag helst på rygg med benen rakt upp och många nätter vaknar jag med tassen i husses hand. Jag följer med husse till jobbet men han får jobba själv, jag tar det mest lugnt och skäller på en och annan körmedlem som kommer för nära.